Dansk revision
Andre ydelser

Revision skal gavne og sikre mere værdi til dig og din virksomhed. Du får sikkerhed for at dine tal stemmer, undgår kedelige overraskelser og opnår større tillid hos dine samarbejdspartnere – ikke mindst i den finansielle sektor og hos myndighederne.

Vi har stor erfaring med revision i ejerledede anparts- og aktieselskaber, ligesom boligselskaber og halvoffentlige selskaber benytter vores tjenester.

Dansk revision
Vores kunder

Nogle af vores kunder ejer mindre virksomheder, andre er større. Mange er ejerledet og er enten iværksætterstartet eller familiebåret.

Samlet set har vi tæt på 1000 virksomheder fra stort set alle brancher. Vi elsker mangfoldigheden og variationen – og dyrker evnen til at sætte os grundigt ind i den enkelte virksomheds særlige forhold og udfordringer.

Generationsskifte

Generationsskiftet har mange aspekter. Økonomiske, praktiske og følelsesmæssige. Uanset om der overdrages til familie eller helt udefrakommende købere. Vi kan hjælpe med at gøre afhændelsen af din virksomhed så smidig og profitabel som muligt  – også så dine efterfølgere, køberne, har gode fremtidige vilkår og en økonomisk ro til at fortsætte dit livsværk.​

Likviditetsbudget

Vigtigheden af likviditetsplanlægning kan ikke overdrives. Sikring af den til enhver tid fornødne likviditet er et must for at drive en sund forretning, og et område som vi har stor erfaring med.  Vi bistår dig desuden gerne i forhandlinger med dine finansielle samarbejdspartnere.

Start-up

Er du startet– eller står du foran at skulle starte egen virksomhed og vil du møde nogen som kan hjælpe dig med en effektiv økonomiløsning med værdiskabende råd undervejs? Vi understøtter digitale regnskabsværktøjer som på en overskuelig og let måde giver dig luft i hverdagen, så du kan koncentrere dig 100% om at vækste din nye virksomhed. Vi har stor erfaring med iværksættere og rigtig mange er glædelig vis stadig kunde hos os – nu blot som større virksomheder.

Køb og slag af virksomhed

Har du fundet en virksomhed som passer i din optik og som kræver et gennemgående eftersyn inden du skriver under på aftalen? En grundig ”due diligence” som afdækker virksomhedens problemstillinger og giver forståelse for de risici der måtte være ved et køb? Eller ønsker du at sælge dit livsværk bedst muligt og uden problemer?  Med 30 års tilstedeværelse i dansk erhvervsliv har vi bistået ved mange virksomhedshandler på begge sider af bordet. Vi finder ”hullerne i suppen” og lægger grunden til en effektiv og gnidningsfri handel. Så kan du nemlig komme videre.

Kender du de nye regler for
iværksættere?
Tilmeld nyhedsbrev…

Og hør hvordan