Dansk revision
Herlev Afdeling

Tag det første skridt - Book et møde med os i Herlev

Dansk Revision Herlev er et regnskabsfirma med et kompetent team, der har erfaring med både mindre og større revisionsopgaver, ofte i ejerledede virksomheder. Vores medarbejdere i Herlev har desuden lang erfaring med internationale opgaver.

Vi er et godt alternativ til de virkelig store revisionssiloer og vi kan love dig et personligt engagement i din virksomheds situation og udvikling.

Derudover er der altid hjælp lige ved hånden, hvis du har brug for ekstra rådgivning ud over de traditionelle revisions- og regnskabsopgaver.

Kontakt os også gerne, for at høre mere om, hvad Dansk Revision Herlev kan hjælpe dig med i din nuværende situation. Vi er altid klar til at tage en snak om dine drømme og behov. 

Brug din lokale revisortil at udvikle dig og din virksomhedi den retning, du ønsker

En ambitiøs afdeling

Når du møder Dansk Revision i Herlev, møder du viljen til at skabe udvikling, vækst og forandring for både dig og din virksomhed.

Vi gør en dyd ud af at være nærværende og ærlige rådgivere og sparringspartnere, der engagerer sig i din virksomhed, og hjælper dig med at træffe de beslutninger, der på sigt skaber den største værdi.

Se vores medarbejdere her

Vi har ekspertise i

Revision

Regnskab

Skat og moms

Økonomisk rådgivning

Generationsskifte

Generationsskifte

Bogføring

Værdiansættelse

Drift og likviditetsbudget

Regnskabsassistance

Kender du de nye regler for
iværksættere?
Tilmeld nyhedsbrev…

Og hør hvordan