Dansk revision
Odsherred Afdeling

Velkommen med dine revisionsopgaver til os i Odsherred!

Her finder du kompetente og erfarne revisorer med lang erfaring med revision i både små, mellemstore og store ejerstyrede virksomheder. Vi har også omfattende erfaring med revision af internationale virksomheder. Ud over vores ressourcer i Nykøbing har vi adgang til ekspertviden i hele Dansk Revision både nationalt og internationalt.

Vi har et indgående kendskab til erhvervsforholdene lokalt og regionalt, og kan gennem samarbejde med vores øvrige kontorer samt kædesamarbejdet tilbyde en lang række specifikke ydelser som kan lette dine arbejdsbyrder.

Kontakt os i dag og hør mere om, hvad Dansk Revision Odsherred kan hjælpe dig med.  

Brug din lokale revisortil at udvikle dig og din virksomhedi den retning, du ønsker

En eksperttung afdeling

I Dansk Revision Odsherred er vi gode til andet og mere end blot revision – vi yder også rådgivning og sparring, så din virksomhed får mulighed for at udvikle sig i den ønskede retning. I Dansk Revision Odsherred, finder du et team af faglige medarbejdere, der brænder for at bruge deres viden og erfaring til at støtte dig på din rejse.

Vores Odsherred-afdeling er placeret i en smuk, hvid murstensbygning fra 1858 lige i hjertet af Nykøbing Sjælland; tæt på Nykøbing Bugt. Hver dag yder vi finansiel rådgivning og revision for både store og små virksomheder – lokale som regionale.

Vi tilbyder et gratis økonomitjek, der giver dig mulighed for at måle på din vækst og udvikling. Derudover er vi eksperter i økonomisk servicetjek. Gennem en hurtig analyse og en helt uforpligtende snak på under en time, kan vi finde ud af, om din virksomhed er i form til nye opgaver, eller om der gemmer sig muligheder, du ikke selv har fået øje på.

Vil du vide mere? Invitér dig selv til et gratis, uforpligtende møde på op til en time.

Se vores medarbejdere her

Herunder kan du få et overblik over, hvilke kernekompetencer vi ellers tilbyder i Dansk Revision Odsherred: 

Revision

Regnskab

Skat og moms

Økonomisk rådgivning

Generationsskifte

Generationsskifte

Bogføring

Værdiansættelse

Drift og likviditetsbudget

Regnskabsassistance

Kender du de nye regler for
iværksættere?
Tilmeld nyhedsbrev…

Og hør hvordan