Dansk revision
Økonomisk rådgivning

Sømænd med et overblik over et hav af muligheder.

Hos Dansk Revision i Holbæk, Odsherred og Herlev er vi ikke bare din revisor – vi er også din økonomiske rådgiver og sparringspartner.

Vores drøm er at hjælpe dig med at få din virksomhed til at vækste og udvikle sig bedst muligt. Vores tilgang til din virksomhed vil desuden altid være helhedsorienteret, og for at hjælpe dig bedst muligt, sætter vi en ære i at kende og forstå din virksomhed, dine ambitioner og dine potentialer. På den måde kan vi rådgive dig i forhold til at træffe de beslutninger, der skaber størst værdi for dig og din virksomhed.

Vi sidder klar til at rådgive dig.
Er du alligevel i tvivl?

Der er mange situationer, hvor kompetent , økonomisk rådgivning er vigtig.

Overvejer du fx et generationsskifte? Er du iværksætter med behov for sparring i opstarten?
Eller synes du bare at din virksomhed trænger til et økonomisk servicecheck?

Det er en fordel at vide hvordan din økonomi ser ud, og hvad din virksomhed er værd, før du tager din næste store beslutning.

Kontakt os i dag – vi er klar til at fortælle om de muligheder, som et samarbejde med os åbner op for.

Kerneværdier

Hos Dansk Revision udmærker vi os ved at sikre, er du aldrig er – eller føler dig som – endnu et nummer i køen. Vi yder positiv særbehandling til alle vores kunder! Lille som stor.Vi har tre kerneværdier, som vi altid bringer med ind i vores rådgivning, og som du derfor altid vil opleve at blive mødt med:

Nærvær

Vi ved, at tryghed og tillid er to afgørende faktorer i et stærkt samarbejde.

Vi går derfor helhjertet ind i arbejdet med dig og din virksomhed, og vi sætter en ære i at forstå begge dele og altid møde dig i øjenhøjde.

Du vil altid blive mødt af din personlige rådgiver, der er velforberedt og kan huske dine udfordringer, problemstillinger, drømme og ambitioner.

Faglighed

Vi er fagligt stolte, søger altid den seneste viden og har altid fingeren på pulsen. Vi arbejder kun efter de højeste internationale standarder, og vi arbejder hårdt for at være den bedst mulig revisor for dig.

Du kan altid forvente, at vores rådgivning bygger på tilegnelse og et ønske om at skabe værdi for dig og din virksomhed.

Engagement

Vi er sikre på, at vi yder den bedste hjælp, når vi tænker proaktivt og involverer os i din forretning. Derfor kan du regne med at møde en engageret rådgiver, der har lyst til at vide mere om dig og dine ambitioner.

Vores kædenetværk og vores internationale samarbejde, giver os en indgående viden om stort set alle brancher, og dermed også lige præcis dine særlige udfordringer og potentialer.

Lyder det som noget for dig?

Læs mere om de områder
Vi rådgiver indenfor

Vi tilbyder et uforpligtende og gratis møde på op til 1 time, og vi glæder os til at møde dig.

Revision
Skat og moms
Bogføring – Nomia