Om Dansk Revision

Vores mål er at gøre regnskab og økonomi enkelt, trygt og forståeligt for den enkelte kunde. Møde hinanden i øjenhøjde og rådgive ud fra netop din virksomheds præmisser og særlige forhold.

I vores tre afdelinger i Holbæk, Odsherred og Herlev møder du 32 medarbejdere som servicerer i nærheden af 1000 kunder fra vidt forskellige erhverv og brancher. Mange er lokale, andre nationale og mange sælger og handler med produkter, ydelser og tjenester ud over landets grænser. Derfor går vores professionelle udsyn fra det helt lokale til det brede og internationale.

Vores vision er at gøre regnskab og økonomi enkelt, trygt og forståeligt for dig som kunde. Møde hinanden i øjenhøjde og rådgive ud fra netop din virksomheds præmisser og særlige forhold.

Drivkraft

Alle som er i kontakt med Dansk Revision Holbæk, Odsherred og Herlev skal føle at de bliver klogere og får dybere indsigt i deres egen hverdag. Overblik og kontrol er nøglen til udvikling af virksomheden. Tryghed og evnen til at tage de rette valg er forudsætningen.

Vi tror på at det, udover de bedste faglige kompetencer, handler om at behandle sine medmennesker ærligt og retfærdigt med åbenhed, sandhed og ydmyghed. Det er en filosofi som sjældent giver problemer, men ofte gode, dynamiske relationer og fremdrift for virksomheden.

Vi sikre din virksomhed

En ærlig, fremsynet og løsningsorienteret rådgivning,der passer til jeres behov, ønsker og udfordringer.

Den landsdækkende kæde Dansk Revision, består af 26 kontorer og over 450 medarbejdere. På tværs af lokale og regionale skel udveksles viden og sparring i et frugtbart samarbejde. Vi er forskellige, men også ens i tanker, sammensætning og kompetencer. Kædesamarbejdet og 30 års erfaring giver et solidt fundament for en stadig udvikling som giver vores kunder en ekstra fordel.