Dansk revision
Regnskab

Med Dansk Revision som din partner inden for regnskab og økonomistyring frigør du fra første dag mere tid og ressourcer, som du kan bruge på din virksomheds kerneaktiviteter. Vi har en digital tilgang til bogføring så hverdagens ”tal-arbejde” går så flydende og effektivt som muligt. Det giver positive resultater. Både på omkostningerne og i sidste ende på bundlinjen.

Som noget helt særligt har vi et tæt samarbejde med Novia, tidligere Support Team, som tilbyder din virksomhed digitaliserede løsninger til den daglige administration – særligt til bogføring, men også til en række andre funktioner, som tager tid fra dine kerneinteresser i hverdagen. Se mere om Novias ydelser her.

Vores berettigelse som din revisor og økonomiske medspiller, er altid at sikre din virksomhed de bedste betingelser og forudsætninger i dit marked. Vores tilgang til din virksomhed er altid helhedsorienteret og bredspektret, men også med et blik for detaljen. Det er jo her djævlen ligger, som man siger…

Med Dansk Revision som din partner inden for regnskab og økonomi frigør du tid og ressourcer, som du kan anvende bedre i dine kerneområder.

Dansk revision
Vores kunder

Nogle af vores kunder ejer mindre virksomheder, andre er større. Mange er ejerledet og er enten iværksætterstartet eller familiebåret.

Samlet set har vi tæt på 1000 virksomheder fra stort set alle brancher. Vi elsker mangfoldigheden og variationen – og dyrker evnen til at sætte os grundigt ind i den enkelte virksomheds særlige forhold og udfordringer.

Kender du de nye regler for
iværksættere?
Tilmeld nyhedsbrev…

Og hør hvordan