Dansk revision
Skat og Moms

Hvem vil betale for meget i skat og afgifter?

”Ingen!” er svaret og derfor er et af de fremmeste mål at hjælpe din virksomhed med at optimere og styre skattegrundlaget eller bare den næste momsafregning.

Skattelovgivningen ændres ofte, og som lægmand kan det være nærmest umuligt at holde sig opdateret med nye regler og procedurer. Det er vi til gengæld og bliver det for komplekst og svært, er du ikke alene. Tværtimod.

Som medlem af det landsdækkende kædesamarbejde i Dansk Revision har du tilgang til nogle af landets skarpeste skatteeksperter, som kan stille deres dygtighed og indsigt til din rådighed.

Kontakt os også gerne, for at høre mere om, hvad Dansk Revision Herlev kan hjælpe dig med i din nuværende situation. Vi er altid klar til at tage en snak om dine drømme og behov. 

Landets dygtigste skatteeksperter

Når du kontakter din lokale afdeling i Dansk Revision – hvad enten det er i Holbæk, Odsherred eller Herlev – bliver du mødt af et team, der ved, hvad der skal til for at leve op til nye, juridiske retningslinjer indenfor skat og moms.

Som en del af kæden Dansk Revision, har vi skatteeksperter tilknyttet, der er blandt landets dygtigste – både hvad angår dansk og udenlandsk skatterådgivning. Vi kan derfor altid finde en ekspert, der ved noget om lige præcis din situation.

Hos Dansk Revision har vi fokus på stærk faglig rådgivning, der er både langsigtet og proaktiv.

Når skattelovgivningen ændrer sig, skal du derfor ikke være nervøs.

Din revisor ved, hvad vedkommende taler om, og vi er altid opdateret, når det gælder skat og moms.

Hos os er målet altid at sikre dig bedre muligheder, end du havde, før du trådte ind ad vores dør.

Kender du de nye regler for
iværksættere?
Tilmeld nyhedsbrev…

Og hør hvordan